World of Tanks nu verkrijgbaar op de Playstation 4

130 Miljoen spelers per dag spelen het spel World of Tanks op de PC, Xbox en IOS.

Maar nu kunnen ook Playstation 4 spelers gaan genieten van dit mooie spel, en je hoeft allemaal nies voor het spel te betalen, het is helemaal gratis.

De besturing is niet veel veranderd t.o.v. de PC en de Xbox. Al na een paar minuten weet je hoe je een tank moet besturen met je gamepad.

Maar dat betekent niet gelijk dat je een Tank Ace wordt, daarvoor moet je nog wel wat oefenen.

Spelers storten zich World of Tanks in een tankgevecht in de Era van de Tweede Wereldoorlog.

In de tankgevechten zijn het jij en 14 andere spelers tegen het vijandelijk team wat bestaat uit 15 andere spelers.

De Tweede Wereldoorlog

Daarbij kunnen spelers uit 350 originele tanks kiezen uit de volgende Landen: Sovjet-Unie, Frankrijk, Groot-Brittannië, Japan, Duitsland, Verenigde Staaten, Volksrepubliek China en sinds kort ook Tsjecho-Slowakije.

Alle modelen laten zich in verschillende categorieën (Motor, Kanon, Pantserplaat) verbeteren, maar hiervoor je moet coins hebben.

Coins krijg je door te vechten tegen andere spelers. Als je je op een paar tanks beperkt, kan je de tanks sneller uitbouwen.

Het nadeel daarvan is dat je als uitgeschakelt bent, heb je vaak weinige voertuigen om te kiezen om weer in het gevecht te gaan.

Daarom is het handig om vaak tanks snel omhoog te levelen. Of je gaat terug naar je hangar en gaat met een ander land verder.

Als het gevecht waarin je verwikkeld was, klaar is, krijg je de beloningen uitgekeerd. De inhoud van het spel is dan ook t.o.v. de PC-versie niet echt veranderd.

De ontwikkelaar Wargaiming.net heeft zelfs een paar speciale functies voor de PS4-versie ingebouwd.

Bijvoorbeeld kunnen andere spelers via de streamingknop Share Play toe kijken. Iemand die de mobileconsole PS Vita heeft kan via de remote knop ook mee spelen.

Dit vind je misschien ook leuk...