Hitman GO Definitive Edition komt naar de PS4

Square Enix heeft bekend gemaakt dat het prijsgekroonde spel Hitman GO van Square Enix Montreal na de succesvolle release op de Ios, Android en Windows Phone, nu ook beschikbaar is vanaf 24 februari op de Playstation 4, Playstation Vita en voor PC. Verkrijgbaar op het platform Steam, en daar verschijnen zal onder de naam Hitman GO: Definitive Edition.

Het geliefde rondengebaseerde puzzelspel wordt voor de nieuwe platformen aangepast en zal ongeveer 7,99 Euro kosten, en als digitaler download verkrijgbaar zijn.

Voor Hitman GO: Definitive Edition werden de grafieken en de sturing voor de console en de PC verbeterd. Voor de playstation werden er nieuwe Trophies gemaakt, inclusief een Platinum Trophy.

Ook de Cross-Save optie is voor spelers verkrijgbaar voor spelers die de console wisselen, zonder de actuele vooruitgang te verliezen.

“Het legendarische sluip-ervaring van een Third-person actiespel met een rondenbaseerd strategiespel bij elkaar te voegen, was niet makkelijk, maar de versie voor de mobiele apparaten kreeg een groot aplaus van fans van Hitman.”, zei Patrick Naud, studioleider van Square Enix Montreal.

“De release op de Sony consolen is een ideale mogelijkheid om nieuwe spelers voor het spel te interesseren. We zijn ons zeker dat het spel goed aan zal komen.”

Hitman is een van de populairste series in Gaming

Hitman GO is makkelijk om te leren, maar moeilijk om uit te spelen. Het rondenbaseerde spel heeft 91 levels, die alle een mooi deel zijn van de Hitman-Universe.

Spelers moeten nauwkeurig navigeren naar vijanden die in verschillende ruimtes zijn, en goed bewaakte locaties infiltreren om doelen te elimineren.

Hitman Go: Definitve Edition heeft de oorspronkelijk inhoud en de content-updates Opera, Airport en Sint Petersburg in verbeterde grafische weergave, en een met voor console en PC geoptimeerde sturing.

De Definitie Edition komt zonder In-App koop en met nieuwe trophies en een cross-save optie voor Playstation-Systeem, zodat spelers hun bestanden ook op andere apparaten kunnen delen.

Dit vind je misschien ook leuk...