Call of Duty black Ops III

Call of Duty Black Ops III is een door Treyarch ontwikkelde Ego-shooter, die door Activision op 6 november 2015 wereldwijd voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC werd uitgebracht.

De Playstation3 en de xbox 360 versies werden door de ontwikkelaars Beenox und Mercenary Technology ontwikkeld. Maar beide versies hebben alleen een Multiplayermodus en Zombie-survival en geen Singleplayer campagne.

Black Ops III is het twaalfde deel van de Call of Duty-serie en is een directe voortzetting van Call of Duty Black Ops II, en speelt zich af in een Dystopische toekomst, in het jaar 2065. Veertig jaar na de tijd van de terrorist Raul Menendez in Black Ops II. Wetenschap en technologie hebben zich, door de sprong door de tijd, dan ook sterk veranderd.

Supersoldaten

Op de wereld zijn heftige protesten vanwege de sterke groei in de technologie. De militaire technologie heeft een punt bereikt waar de Robottechnologie een belangrijke rol speelt in het gevecht, en waar supersoldaten worden ontwikkeld.

Daardoor is er speculatie of robots de wereld zouden kunnen overnemen.

De speler neemt de rol in van een Black ops-soldaat, net zoals de voorige twee Black Ops versies. Hij blijkt een supersoldaat te zijn, en wordt zwaar gewond in een gevecht.
Daarna worden hem Cyborg armen en benen geïmplanteerd, en een minicomputer, waardoor hij nieuwe vaardigheden krijgt voor het gevecht.

De verdere handeling van het verhaal gaat om de gevangenname van Ex-Black-Ops-lid Taylor, die aan het einde dood gaat en de onthulling van fysische gedachteloze spellen van de CIA.

Net zoals de vorige Treyarch spellen World At War, Black Ops en Black Ops II is er een Zombie survival modus, waar je steeds tegen sterkere zombies moet vechten.

Voor de PC-versie van Black Ops III is er weer, voor het eerst sinds World At War, een Mod-Tool verscheenen, om eigene maps en mods te bouwen.

Dit vind je misschien ook leuk...